INSTRUCCIONS RAPI PER A DOCTORANDES I DOCTORANDS

 

1. Accés al RAPI

Per accedir a RAPI utilitzaràs l’usuari i contrasenya que vas obtenir en activar el teu compte de correu electrònic @alumnes.udl.cat.  Són les mateixes credencials que s’utilitzen per entrar al campus virtual dels programes de doctorat.

Si encara no tens les credencials, consulta com fer l’activació en aquest enllaç.

Si no recordes l’usuari o bé, la contrasenya, recupera’ls per mitjà d’aquest enllaç.

2. Requeriments tecnològics per l’ús de RAPI

Els navegadors a utilitzar de manera preferent pel funcionament òptim de la plataforma són:

  • Mozzilla Firefox
  • Google Chrome

Cal tenir activades les finestres emergens i les cookies al navegador que utilitzeu.

3. Dins la plataforma RAPI, cal tenir en compte fel canvi d’ESTAT que correspongui:

Estats a utilitzar pel doctorand

- Registrat: Es l'estat per defecte quan es crea una Activitat formativa o el Pla de recerca. Estat inicial no visible pel director de tesi ni pel tutor, que permet l'edició dels camps de les Activitats formatives i del Plan de recerca, fins que el doctorand els completi i els vulgui passar a revisió dels supervisors

- Per revisió: Estat que permet al doctorand fer visibles les activitats formatives i el pla de recerca pel director de tesi i tutor, i per tant, ja no seran editables pel doctorand.

Estats a utilitzar pel director de tesi i/o tutor

- Acceptat: Estat final que permet al tutor o director de tesi donar per vàlida i finalitzada la gestió de lactivitat o del capítol del pla de recerca.

- Pendent d'esmenar: Estat que permet al tutor, director de tesi o bé, coordinador del programa, indicar al doctorand que hi ha aspectes de l'Activitat o bé, del Pla de recerca, que requereixen una esmena o millora. De manera que els camps tornen a ser editables pel doctorand.

- Rebutjat: Estat final que permet al tutor o director de tesi rebutjar aquesta Activitat formativa o bé, el Pla de recerca. De manera que aquesta documentació ja no passarà a avaluació de la Comissió acadèmica, ni es podran editar els camps per fer-hi canvis.

 

4. Com pujar el Pla de Recerca a RAPI

  1. Seleccionar l’opció “Generar Pla de Recerca del curs vigent”
  2. Editar els camps
  3. Introduir el títol
  4. Pujar el document del projecte del pla de recerca, que inclou amb el Pla de Gestió de Formació i el Pla de Gestió de Dades
  5. Guardar els canvis
  6. Un cop s’estigui conforme amb els documents pujats a RAPI, i no es vulguin fer més canvis:

- Canviar l’estat de la documentació. Registrat → Per revisió

- A partir d’aquest moment, director de tesi i tutora, així com  les comissions acadèmiques, poden visualitzar els documents presentats i seguir els passos següents per l’avaluació

 

5. Com pujar l'Autoinforme al RAPI

  1. Seleccionar l’opció “Generar Pla de Recerca del curs vigent”
  2. Editar els camps
  3. Pujar l’Autoinforme del curs vigent
  • En cas que consti un autorinforme del curs anterior a RAPI:

- Eliminar-lo fent un click a la icona de la paperera

- Pujar el document de  l’autoinforme del curs de l’avaluació actual

  1. Guardar els canvis
  2. Un cop s’estigui conforme amb els documents pujats a RAPI, i no es vulguin fer més canvis:

- Canviar l’estat de la documentació. Registrat → Per revisió

- A partir d’aquest moment, director de tesi i tutora, així com les comissions acadèmiques poden visualitzar els documents presentats i seguir els passos següents per l’avaluació

INSTRUCCIONS RAPI PER A DIRECTORS I DIRECTORES/TUTORS I TUTORES DE TESI

 

1. Accés a RAPI

  • Directores de tesi i Tutors vinculats a la UdL: Accedeixen a RAPI amb les credencials institucionales de la UdL per fer el seguiment dels doctorands que té assignats.
  • Directores de tesi externs a la UdL: Accedeixen a RAPI amb les credencials que s'envien per correu electrònic desde l’Escola de Doctorat (escoladoctorat@udl.cat), en el moment són assignats com a directors de tesi per la Comissió Acadèmica.

2. Requeriments tecnològics per l’ús de RAPI 

Els navegadors a utilitzar de manera preferent pel funcionament òptim de la plataforma són :

  • Mozzilla Firefox
  • Google Chrome

Cal tenir activades les finestres emergens i les cookies al navegador que utilitzeu

3. Informes a emetre per part de la  direcció de tesi i la tutoria

Cada director  de tesi i tutor ha d’emetre el seu informe preceptiu per l’Avaluació de el doctorand  o doctoranda que tenen assignats, i pujar-lo a la plataforma RAPI.  

Aquest informe individual no requereix la signatura, ja que es considera signat amb l’usuari i la clau concertats pel PDI i la  Universitat de Lleida, els qual donen  accés al RAPI.

4. És possible emetre un informe conjunt per part de tots els supervisors de la tesi?

El director de tesi i el tutor poden emetre un informe de manera conjunta. En aquest cas, s’ha d’utitlitzar el model d’Informe conjunt per al seguiment anual de el doctorand o doctoranda de l’Escola de Doctorat. Aquest informe requereix la signatura  amb certificat digital de tots els emissors, abans de pujar-lo a la plataforma RAPI.

5. Quan el director de tesi exerceix també com a tutor, ha de pujar dos informes de seguiment?

No, ha de seleccionar un dels dos rols per accedir a RAPI. Quan emeti la valoració, ha de  de marcar el xec "Utilitzar aquesta valoració per a tots els meus rols". En cas contrari li apareixerà un senyal d'alerta perquè el RAPI entendrà que falta la valoració a realitzar per l'altre responsable de la tesi.

6. Dins la plataforma RAPI, què hem de tenir en compte per fer el canvi d'ESTAT que correspongui?

A la plataforma RAPI, tant els doctorands com els directors de tesi i tutors , hauran de fer el canvi d’estat per tal que els documents d’avaluació de l’estudiantat, quedin validats.

Estats a utilitzar pel doctorand

  • Registrat: Es l'estat per defecte quan es crea una Activitat formativa o el Pla de recerca. Estat inicial no visible pel director de tesi ni pel tutor, que permet l'edició dels camps de les Activitats formatives i del Plan de recerca, fins que el doctorand els completi i els vulgui passar a revisió dels supervisors
  • Per revisió: Estat que permet al doctorand fer visibles les activitats formatives i el pla de recerca pel director de tesi i tutor, i per tant, ja no seran editables pel doctorand.

Estats a utilitzar pel director de tesi i/o tutor

  • Acceptat: Estat final que permet al tutor o director de tesi donar per vàlida i finalitzada la gestió de lactivitat o del capítol del pla de recerca.
  • Pendent d'esmenar: Estat que permet al tutor, director de tesi o bé, coordinador del programa, indicar al doctorand que hi ha aspectes de l'Activitat o bé, del Pla de recerca, que requereixen una esmena o millora. De manera que els camps tornen a ser editables pel doctorand.
  • Rebutjat: Estat final que permet al tutor o director de tesi rebutjar aquesta Activitat formativa o bé, el Pla de recerca. De manera que aquesta documentació ja no passarà a avaluació de la Comissió acadèmica, ni es podran editar els camps per fer-hi canvis.

 

 

   Darrera modificació: