Tesi: "Exploring the prebiotic potential of new functional food ingredients from plant by products and algae"
Download PdfAutor/a: Ana Álvarez Vaz
Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària
Direcció: Dra. Olga Martín Belloso i Dra. Isabel Odriozola Serrano
Tutoria: Dra. Olga Martín Belloso
Dept./Centre: Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.
Menció: Internacional
Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): Ciència i Tecnologia dels Aliments
La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 29/10/2025 a l'11/11/2025, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 27/10/2025
Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de quinze dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans del 20/11/2025