Tesi : "Dietary plant bioactives to prevent pathologies: Olive oil polyphenols and endogenous vitamin E. Red-fleshed apples to control carcinogen-induced colon-cancer rat model"

Descarregar Pdf

Autor/a: David Bars Cortina

Tesi : Dietary plant bioactives to prevent pathologies: Olive oil polyphenols and endogenous vitamin E. Red-fleshed apples to control carcinogen-induced colon-cancer rat model.

Direcció: Dra. MA. JOSEFA MOTILVA CASADO - Dra. MARIA CARMEN PIÑOL FELIS

Tutoria: Dra. MARIA PAZ ROMERO FABREGAT

Dept./Centre: TECNOLOGIA D'ALIMENTS

Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.

Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): 01 Ciències experimentals

 

La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 04/11/2019 al 13/11/2019, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 24/10/2019.

 

Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de trenta dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans 5/12/2019.