"Genetic biomarkers for fat content and fatty acid composition in pork"
Descargar pdfAutor/a: Sofia Gol Parera
Tesi : "Genetic biomarkers for fat content and fatty acid composition in pork"
Direcció: Dra. Ramona Natacha Pena Subirà - Dr Joan Estany Illa
Tutoria: Dra. Ramona Natacha Pena Subirà
Dept./Centre: Ciència Animal
Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida.
Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): 03 Enginyeria agronòmica
La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 15/5/2019 fins al 24/05/2019, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 14/5/2019.
Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de trenta dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans 15/6/2019.