Noves aproximacions en els estudis d’interacció de fruita de pinyol i Monilinia spp. per al control sostenible de la podridura marró

Autor/a: Núria Baró Montel

Tesi : "Noves aproximacions en els estudis d’interacció de fruita de pinyol i Monilinia spp. per al control sostenible de la podridura marró"

Direcció: Dra.Maria Rosario Torres Sanchís - Dr. Josep Usall Rodié, IRTA

Tutoria: Dra. Inmaculada Viñas Almenar, UdL

Dept./Centre: Hortofructicultura, botànica i jardineria

Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida

Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): 10 Ciència i Tecnologia d'Aliments

 

La tesi podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del15/5/2019 fins al 24/05/2019, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de  14/5/2019.

Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de trenta dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans 15/6/2019.