1

“Presenta la teva tesi en 4 minuts” 

                 

 

Durant el mes de febrer de 2021 s’obre la inscripció per participar a la quarta edició del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”, organitzat per les universitats catalanes i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI).

Segons les bases de la convocatòria, poden participar els doctorands de com a mínim 2on curs de Doctorat de qualsevol universitat catalana que no hagin defensat la tesi en el moment de presentar la sol·licitud. La participació en el concurs es valora com activitat de formació transversal (5 hores)

Termini d’inscripció: del 1 al 28 de febrer de 2021 enviant el formulari de sol.licitud degudament emplenat a l’adreça escoladoctorat@udl.cat (indicar a l'assumpte del correu: Concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts” ).

2

“Presenta la teva tesi en 4 minuts” 

         

 

 

Finalitzat el termini per a la inscripció a la tercera edició del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”, organitzat per les universitats catalanes i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), la participació ha estat tot un èxit, amb 8 persones inscrites!

Properament us comunicarem el dia i l'espai on es durà a terme l'acte de la semifinal
 
 

“Presenta la teva tesi en 4 minuts” 

                 

           

El passat dia 4 de juny va tenir lloc, a Barcelona, la final del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), juntament amb dotze universitats catalanes, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya

En aquest enllaç trobareu el vídeo de la final

“Presenta la teva tesi en 4 minuts” 

         

 

Finalitzat el termini per a la inscripció a la tercera edició del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts”, organitzat per les universitats catalanes i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), la participació ha estat tot un èxit, amb 17 persones inscrites!

Als participants els recordem que la semifinal tindrà lloc el proper dia 5 de maig, a les 11 del matí, al Saló Víctor Siurana (segona planta de l'edifici del Rectorat de la UdL) , i el guanyador passarà a la final del concurs, que es celebrarà a Barcelona (a l'Auditori Movistar Centre, Plaça Catalunya, núm. 16) el dia 4 de juny, a les 17 hores.

El dia de la semifinal a la UdL, us demanem que sigueu al Saló Víctor Siurana mitja hora abans de començar l'acte, a les 10.30h
 
bases de la convocatòria
 
2020DataSemifinal

“Presenta la teva tesi en 4 minuts” 

         

 

Davant la situació per la crisi de la pandèmia del coronavirus Covid-19, l'organització del concurs ha decidit ajornar la data de la final, inicialment prevista pel dia 4 de juny a Barcelona, que tindrà lloc el proper 25 de juny.

Paral·lelament, l'Escola també ha decidit ajornar la data de la semifinal, que tindrà lloc a la Universitat de Lleida el proper dia 12 de juny, a les 11 del matí, a la Sala de Juntes de la 3a planta (just davant dels ascensors).
 
Als participants us demanem que sigueu a la Sala de Juntes  mitja hora abans de començar l'acte, a les 10.30h.
 
Donades les circunstàncies, l'acte es durà a terme a porta tancada, però podreu seguir-lo en streaming.
 
bases de la convocatòria