1

L'Escola de Doctorat us avança que el proper

dimecres 28 d'abril de 2021

tindrà lloc la

VII Jornada de Doctorat de la Universitat de Lleida

 

amb dues conferències, taules rodones virtuals i el tradicional concurs de pòsters


Donada l'actual situació d'emergència sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19

la Jornada es durà a terme íntegrament en format virtual, a través de l'enllaç que us facilitarem properament, juntament amb el programa i el sistema i termini d'inscripció.

 

IMPORTANT

L'assistència és obligatòria per a tots els doctorands del primer any.

Excepcionalment, i donat que l'any passat no es va poder realitzar la Jornada, també és obligatòria pels doctorands de segon any.

 

Per obtenir el certificat d'assistència a la Jornada serà necessari inscriure-s'hi (a través del sistema i durant el termini que us comunicarem properament) i tenir la matrícula vigent

   Darrera modificació:

  Jornada de Doctorat 2019

29 d'abril de 2019

La direcció, la subdirecció i la resta del personal de l'Escola de Doctorat agraeix molt sincerament a tots els participants a la Jornada, especialment al Dr. Ramon Lopez de Mantaras, Director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), per la seva conferència; al Sr. Jaume Puy Llorens, vicerector de Recerca, als membres de la Taula Rodona, als coordinadors dels diferents Programes de Doctorat i a la resta de membres de cadascuna de les comissions acadèmiques; als participants al concurs de pòsters i a les comunicacions orals, als doctorands voluntaris que van col·laborar desinteressadament en l'organització de la Jornada, així com a tots els doctorands assistents als diferents actes que es van fer durant la jornada.

Galeria d'imatges