Tesi3M_BannerWeb

El concurs "Tesis en 3 Minutos" planteja als participants el repte d'explicar la seva recerca en tres minuts, en una exposició oral i amb un llenguatge senzill, intel·ligible i accessible al gran públic.

Poden participar doctorands amb la seva tesi en fase avançada, matriculats a qualsevol universitat de Campus Iberus. Igualment poden inscriure's doctors recents d'aquestes mateixes universitats.

La participació equival a 5 hores de formació transversal.

Finalitzat el termini per a la inscripció a l'edició del concurs  "Tesis en 3 Minutos" d'enguany, organitzat per Campus Iberus, la participació ha estat tot un èxit, amb 6 participants de la UdL!

La semifinal tindrà lloc el proper dijous 21 d'octubre, a les 17.30h, al Saló Víctor Siurana (segona planta de l'edifici del Rectorat de la UdL) , i els classificats passaran a la final del concurs, que es celebrarà a la Universidad de Zaragoza el 24 de novembre.

Cada participant a la semifinal podrà anar acompanyat d'una persona

MÉS INFORMACIÓ

Seguiu-nos a Facebook - Twitter - Instagram

El dijous 26 de novembre de 2020 va tenir lloc la final del concurs "Tesis en 3 Minutos" organitzat per Campus Iberus i retransmesa en directe a través del seu canal YouTube.

Tot el personal d'aquesta Escola de Doctorat, i molt especialment el seu equip directiu, vol manifestar el més sincer agraïment a tots i totes les concursants que han participat a aquest concurs, al jurat de la semifinal celebrada a la Universitat de Lleida i la més sincera enhorabona a les dues finalistes de la UdL, Sra. Ana Blasco Belled, del Programa de Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida i la Sra. Judith Borrás Andrés, del Programa de Doctorat en Territori, Patrimoni i Cultura, que han fet un molt bon paper a l'acte de la final.

Enllaç a les fotos de la semifinal 2020

Enllaç al vídeo de la semifinal 2020

Enllaç al vídeo de la final 2020

Més informació a la notícia UdL

El dijous 28 de novembre de 2019 va tenir lloc la final del concurs "Tesis en 3 Minutos" organitzat per Campus Iberus.

La doctoranda Erika Lorena Soto Chavarro, del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària va aconseguir el segon accèssit després de dur a terme una molt bona exposició.

Des de l’Escola volem manifestar el nostre agraïment a tots i totes les concursants que han participat a aquest concurs, al jurat de la semifinal celebrada a la Universitat de Lleida i a la Sra. Soto Chavarro pel seu èxit.

Enllaç a les fotos de la final 2019

Enllaç al vídeo de la final 2019

   Darrera modificació: